Min side Kundeservice Bli medlem

Silkeormen

"Lite å utsette på denne bortimot perfekte krimfortellingen."

Adresseavisen

Da forfatteren Owen Quine forsvinner, kontakter hans kone privatdetektiv Cormoran Strike. Først tror hun bare at han stukket av for seg selv noen dager, det er ikke første gang det skjer. Hun ønsker at Strike skal finne ham og få ham hjem. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Da forfatteren Owen Quine forsvinner, kontakter hans kone privatdetektiv Cormoran Strike. Først tror hun bare at han stukket av for seg selv noen dager, det er ikke første gang det skjer. Hun ønsker at Strike skal finne ham og få ham hjem. Men da Strike undersøker saken, blir det klart at det ligger mer bak Quines forsvinning enn kona har trodd. Romanforfatteren har nettopp fullført et manuskript med giftige portretter av nesten alle han kjenner. Hvis boken hadde blitt utgitt kunne liv blitt ødelagt - så det finnes mange mennesker som kan ha ønsket å kneble forfatteren.

Da Quine blir funnet brutalt myrdet under bisarre omstendigheter, blir det et kappløp mot tiden for å forstå motivasjonen til en hensynsløs drapsmann, en morder ulik noen Strike har møtt tidligere ...Silkeormen er den andre boken i den kritikerroste serien med Cormoran Strike og hans målbevisste unge assistent, Robin Ellacott.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
524
ISBN
9788202508234
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The silkworm
Format
21 x 13 cm
Serie
Cormoran Strike 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Lite å utsette på denne bortimot perfekte krimfortellingen."

Adresseavisen

"Silkeormen ble oase i en ørken av middelmådighet. Skrivekunsten til Rowling stiller de fleste i skammekroken.(...) Det er lenge siden jeg leste en roman av denne typen, med engelsk vidd og humor (...) En roman til å pakke rundt seg som et varmt ullteppe og kroe seg med, hele påsken."

Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

"En spennende og i høyeste grad klassisk historie, men så heter forfatteren da også J.K. Rowling.(...) Nå som det tynnes ut blant de britiske hedersforfatterne innen sjangeren, holder Harry Potters mor den kvalitative underholdningskrimmen i ørene."

Mode Steinkjer, Dagsavisen

«Med litterær eleganse og på høye hæler går Galbraith-eh-Rowling i fotsporene til Agatha Christie, Dorothy L. Sayers, Ruth Rendell, Minette Walters og P.D. James.»

Tom Egeland, VG

«...en omfangsrik, spennende og virkelig underholdende kriminalroman.»

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Silkeormen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-
 

Sekten

Camilla Läckberg
Paperback 
179,-
 

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv