Min side Kundeservice Bli medlem

Solen var vitne

Hercule Poirot nyter en velfortjent ferie på et flott badehotell ved Devon-kysten. Men så blir den glamorøse og vakre skuespilleren Arlena Stuart funnet kvalt på stranden. Etter som Poirot blir stadig mer involvert i drapsetterforskningen, oppdager han at nesten alle gjestene på hotellet har en eller annen forbindelse til Arlena. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hercule Poirot nyter en velfortjent ferie på et flott badehotell ved Devon-kysten. Men så blir den glamorøse og vakre skuespilleren Arlena Stuart funnet kvalt på stranden. Etter som Poirot blir stadig mer involvert i drapsetterforskningen, oppdager han at nesten alle gjestene på hotellet har en eller annen forbindelse til Arlena. Men hvem av disse mistenkte, innbefattet hennes familie, hadde så sterke følelser overfor Arlena at vedkommende tok livet av henne?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203378119
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Evil under the sun
Serie
Hercule Poirot
Agatha Christie 120

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

J
Jackstraw – 18.03.2007

– På et engelsk badehotell slapper Hercule Poirot av, helt til Mr. Marshall ankommer med sin kone, Arlena. For snart blir hun funnet kvalt på stranden. Dette er en av de aller beste bøkene som omhandler den eksentriske belgieren Hercule Poirot.Her blir hans små grå virkelig testet.Denne boka kan jeg virkelig anbefale til alle som vil ha litt mesterlig krim,som forresten aldri går av moten. Hercule Poirot håper selvfølgelig på en rolig stund,men blir satt på prøve da et mord finner sted.Da behøver gjestene på hotellet hans eksepsjonelle sans for å oppklare forbrytelser. En kjempegod lydbok som jeg virkelig kan anbefale.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Solen var vitne:

Playback
Ny!

Playback

Raymond Chandler
Nedlastbar lydbok 
262,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv