Min side Kundeservice Bli medlem

Sorte hull

Isak Rød får i oppdrag å finne ut hva som skjedde med atten år gamle Emma, som forsvant brått for tre år siden. Alle forteller ulike historier om henne. Bare noen få bryr seg egentlig om at hun er borte. Les mer

179,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Isak Rød får i oppdrag å finne ut hva som skjedde med atten år gamle Emma, som forsvant brått for tre år siden. Alle forteller ulike historier om henne. Bare noen få bryr seg egentlig om at hun er borte.
Isak følger sporene etter Emma langs en knivsegg som blir stadig skarpere. Hun har entret miljøer ingen jenter burde oppleve. Men er hun stadig i live?
Letingen blir Isaks sjanse til å fortape seg på ny.
Sorte hull er en roman som dypest sett handler om fravær og tap. I en manns og i en ung jentes liv.

«Sjokkerende god debut.» «Sorte Hull har høyt driv med konstant spenningsnivå uten dødpunkter, den har dyp psykologisk innsikt i menneskesinnets irrganger » (Terning med 5 øyne) Valerie Kubens, Fædrelandsvennen
Filip Lundhaug (f. 1985) er utdannet politi og psykolog. Han er født og oppvokst i Farsund og bor nå i Oslo. Lundhaug har jobbet med psykoterapi, forskning, etterforskning og etterretning knyttet til seksualforbrytelser. Han jobber nå i Kripos.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Bokmål
ISBN
9788241919114
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Sorte hull

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sorte hull:

Hvit død
3 for 2

Hvit død

Robert Galbraith
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv