Den uventede reisen

Drømmen om å spille kristen pop- og rockemusikk, ble virkelighet for Simon. «Edin-Ådahl» så dagens lys, et moderne band med kristne tekster, som i mange år var Sveriges mest populære.

Fortellingen om Simon Ådahls liv er svært innholdsrik. Les mer

299,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Drømmen om å spille kristen pop- og rockemusikk, ble virkelighet for Simon. «Edin-Ådahl» så dagens lys, et moderne band med kristne tekster, som i mange år var Sveriges mest populære.

Fortellingen om Simon Ådahls liv er svært innholdsrik. I 1990 skrev Edin-Ådahl historie da de som første og hittil eneste kristne rocke-band vant Melodifestivalen med låten «Som en vind». Dermed fikk de representere Sverige i den store finalen av Eurovision Song Contest i Zagreb i Jugoslavia.

Men Simons liv har ikke bare vært preget av glede og medgang. Han var gjennom en lang og mørk periode med dyp bitterhet, der han vendte sin barndoms Gud ryggen, og sverget på at han aldri skulle sette sin fot i en kirke mer. Så tok livsreisen hans en uventet og dramatisk vending, en natt på et hotellrom på Tenerife skjedde det noe spesielt.

Simon er født i Finland, men kom sammen med foreldre og fem søsken som innvandrere til Sverige i begynnelsen av 1960-tallet. Drømmen hans var å kunne skrive popmusikk med kristne tekster, noe som var helt utenkelig i datidens Kirke-Sverige. Men drømmen gikk i oppfyllelse og har preget hele hans liv. I dag er Simon en av Sveriges mest etterspurte predikanter, han besøker kirker og forsamlinger av alle ulike retninger, og møtene preges av guddommelige under, der mennesker blir frelst, mange blir helbredet, og mange får livet sitt gjenopprettet. Simon bærer et viktig budskap i sitt hjerte, nemlig at alle troende har fått i arv alt det som Bibelen forteller om, det er ikke forbeholdt noen superstjerner. Fortellingen om Simon Ådahls liv er en historie om tilgivelsens kraft, og veien ut av bitterhet og hat. Den inneholder både muntre og komiske hendelser, dramatiske situasjoner, og ikke minst overnaturlige hendelser. Denne boken griper deg på en helt spesiell måte. Når du leser om livet
til Simon Ådahl kan du både le og gråte, boken er godt skrevet og den vil berøre deg personlig.

Simon Ådahl har skrevet sin selvbiografi i samarbeid med frilans-journalisten Göran Jacobson.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
254
ISBN
9788283651751
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Den oväntade resan
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den uventede reisen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv