Meny
 

Fryktløs

hva ville du gjort hvis du ikke var redd? : en liten bok om forandring og lederskap

En liten bok om forandring og lederskap.
Denne boken er skrevet med én hensikt: Å gi deg som leder og dere som lederteam mot og vilje til å la frykten fare og våge å ta modige avgjørelser, som igjen vil forandre våre og kommende generasjoners liv! Staffan Hellström, pastor i Home Church, har ikke skrevet en håndbok for hvordan man forandrer en kirke eller menighet, men en fortelling om hvordan Home Church i Forshaga gikk fra å være en gammel, tradisjonell pinsemenighet til å bli en kirke for dagens mennesker! Veldig åpenhjertig og lett forståelig går Hellström igjennom hvilke endringer Home Church gjorde - alt fra å skifte navn til modernisering av lokalet og nytenkning om gudstjenestens innhold. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

En liten bok om forandring og lederskap.
Denne boken er skrevet med én hensikt: Å gi deg som leder og dere som lederteam mot og vilje til å la frykten fare og våge å ta modige avgjørelser, som igjen vil forandre våre og kommende generasjoners liv! Staffan Hellström, pastor i Home Church, har ikke skrevet en håndbok for hvordan man forandrer en kirke eller menighet, men en fortelling om hvordan Home Church i Forshaga gikk fra å være en gammel, tradisjonell pinsemenighet til å bli en kirke for dagens mennesker! Veldig åpenhjertig og lett forståelig går Hellström igjennom hvilke endringer Home Church gjorde - alt fra å skifte navn til modernisering av lokalet og nytenkning om gudstjenestens innhold. Ærlig og direkte forteller Staffan Hellström om utfordringene de møtte, erfaringene og lærdommene de satt igjen med.
Hvordan gikk det med medlemstall og gudtjenestebesøk når kirken ble så forandret? Én ting er sikkert - intet godt skjer hvis ingen gjør noen ting! Den som faktisk gjør noe - er en leder!

Fakta