Min side Kundeservice Bli medlem

Håp i mørket

en reise i tro og utholdenhet

Bli kjent med Schadi og hans mirakuløse vei fra Kongo til Norge. Schadis oppvekst i hjertet av Kongo var preget av fattigdom. På tross av all motgangen hadde moren hans en urokkelig tiltro til Gud - en tro som til slutt kostet henne livet. Les mer

249,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Bli kjent med Schadi og hans mirakuløse vei fra Kongo til Norge. Schadis oppvekst i hjertet av Kongo var preget av fattigdom. På tross av all motgangen hadde moren hans en urokkelig tiltro til Gud - en tro som til slutt kostet henne livet. Schadi opplevde gang på gang at Gud var med ham, både før og etter han måtte flykte til nabolandet Uganda.

Les om det ene underet etter det andre, som stadig ga ham nytt håp, til han en dag ble pastor for sin egen menighet i slummen i hoved staden Kampala.Men reisen sluttet ikke der, for i dag befinner han og familien seg i Norge. Kanskje du støter på dem en dag, og kan takke ham for at han delte håpet og tilliten til Gud med deg gjennom denne boken.

Anbefaling:
«Boken er en kjærlighetserklæring til vår Himmelske Far. Men også til Alicia, hans herlige kone, som har stått støtt ved hans side i gode og onde dager. Boken anbefales på det varmeste. Den er lettlest, men samtidig dyptpløyende. Jeg er takknemlig for at jeg fikk lese denne boken.»
- Bjørn Kristiansen, Pastor Risør Baptistmenighet

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
105
ISBN
9788283651744
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Håp i mørket
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håp i mørket:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv