Meny

I gode og onde dager

; Karina Loka (Oversetter)

En vakker, men sorgens dag i det Herrens år 1994, ble Isabellas elleveårige hjerte knust da helten hennes kastet inn håndkleet. Da pappa sviktet, kom opprørskheten og hatet inn. Tenårene var preget av depresjon, ensomhet og kriminalitet. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

En vakker, men sorgens dag i det Herrens år 1994, ble Isabellas elleveårige hjerte knust da helten hennes kastet inn håndkleet. Da pappa sviktet, kom opprørskheten og hatet inn. Tenårene var preget av depresjon, ensomhet og kriminalitet. Det var knyttneveslag og blodsprut på byens gater, jointer i forstaden og hard festing på Stureplan i Stockholm. Så havnet hun i et destruktivt forhold, med en manipulerende mann som nesten holdt på å tilintetgjøre henne fullstendig. Men en dag flyktet hun - og gikk til sin store overraskelse fra asken til ilden.

Isabella forteller sin livshistorie og skildrer også møtet med den «berømte» og kriminelle gangsterrapperen Sebastian Stakset, deres reise gjennom gode og onde dager, og de vaklende skrittene rett inn i Guds åpne favn!

Denne boken er en sterk livshistorie - fylt av håp!

Utdrag fra første kapittel:
Jeg gråt hele juleferien. Telefonsamtalen hang igjen som et ekko i tankene mine. «Når kommer du hjem?» Hvorfor hadde jeg stilt et så barnslig spørsmål. Så naivt. Som om han bare var litt forsinket. Pappa hadde vært mitt store forbilde. Helten min. Og jeg hadde vært jenta hans, hans lille snuppe.

«Kan jeg få snakke med mamma?» Trodde han virkelig at jeg ikke skulle forstå det? At jeg ikke skulle kjenne spenningen i luften? På den annen side så forsto jeg ennå ikke hva ordene betydde, hva de egentlig innebar. Jeg hadde venner med skilte foreldre, så jeg visste hva det betydde rent praktisk, men jeg hadde ingen anelse om hvor vondt det skulle gjøre, visste ikke at hjertet kunne bli så knust av så få ord. «Jeg kommer ikke hjem, Isa.»

Fakta