Min side Kundeservice Bli medlem

I møte med lidelsen

finnes det en kjærlig Gud?

Boken er en søken etter kjærlighetens Gud i en verden full av lidelse. Er det mulig å erfare Guds kjærlighet når livet vender vrangsiden ut?
Forfatteren går grundig inn på den dype gudsklagen som kan oppstå i møte med lidelsen. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boken er en søken etter kjærlighetens Gud i en verden full av lidelse. Er det mulig å erfare Guds kjærlighet når livet vender vrangsiden ut?
Forfatteren går grundig inn på den dype gudsklagen som kan oppstå i møte med lidelsen. Hun bringer inn stemmer fra barn og voksne som på ulikt vis er rammet av livets smerte. Lidelsen og de spørsmål som den reiser, blir tatt på største alvor. Likeså håpet. I mørket kan noe skje, slik mange av de som kommer til orde, har erfart.
Sagt om boken: Jeg ble umiddelbart fanget av boken. Den trenger inn til kjernen av hva det dypest sett betyr å være et menneske. Forfatteren skriver godt og treffer meg med full kraft. Ola Didrik Saugstad. Forsker og professor emeritus i barnesykdommer.
God lindring og moden trøst kan bare skje der vi skaper rom for hele mennesker og sanne liv. Boken er en stødig veiviser inn i dette landskapet.
Marie Aakre. Kreftsykepleier, seniorrådgiver og forfatter.
Aalen Leenderts bok er en liten skattkiste for alle oss som arbeider med egne og andres kriser i tro og liv. Forfatteren tar ingen snarveier, men går langt inn i noen av teologiens og troens mest krevende spørsmål. Boken er holdt i et nøkternt språk, og blir verken lettvint eller tung. Vi blir litt kjent med en rekke kloke stemmer, som kan friste til fortsatt utforsking. Leenderts skriver at «denne boken er en søken etter kjærlighetens Gud», og at hun er opptatt av hva som er «troverdig tale om Guds kjærlighet i en verden som er så full av lidelse.» Det merkes.
Sunniva Gylver. Prest i Den norske kirke, forfatter og tidligere programleder.
Nyttig og tankevekkende lesning om hvordan troen utfordres i møte med lidelsen. Her er også et viktig refleksjonsmateriale for alle som blir stilt overfor nød på nært hold. Anne-Marie Helland. Generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Detaljer

Forlag
Kom forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
312
ISBN
9788293191391
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
I møte med lidelsen
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I møte med lidelsen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv