Min side Kundeservice Bli medlem

Jesus helbreder

Vil Jesus alltid helbrede?
Jesus helbredet mennesker da han gikk omkring på jorden. Men er det meningen at overnaturlige helbredelser fortsatt skal skje i dag?
F.F. Bosworth svarer med et rungende Ja! Klassikeren Jesus helbreder er en livsforvandlende bok om helbredelse med utgangspunkt i den bibelske læren om at Jesus ikke bare tok våre synder på seg på korset, men også våre sykdommer. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vil Jesus alltid helbrede?
Jesus helbredet mennesker da han gikk omkring på jorden. Men er det meningen at overnaturlige helbredelser fortsatt skal skje i dag?
F.F. Bosworth svarer med et rungende Ja! Klassikeren Jesus helbreder er en livsforvandlende bok om helbredelse med utgangspunkt i den bibelske læren om at Jesus ikke bare tok våre synder på seg på korset, men også våre sykdommer.
Jesus helbreder ble første gang utgitt i 1924. Over en halv million eksemplarer er solgt, og boken beriker nye lesere hver eneste dag ved å vise dem ut fra Bibelen at Guds vilje alltid er å helbrede. Denne reviderte og utvidede utgaven inneholder et nytt forord og en epilog som forteller om forfatterens bemerkelsesverdige liv og tjeneste, skrevet av sønnen. Det hele startet med at Bosworth ble helbredet selv.

Jesus helbreder har forvandlet hundretusener av liv i to generasjoner. Nå er det din tur.

Boken inngår i serien: Kristne Klassikere - Gull for en ny generasjon

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
260
ISBN
9788283650075
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Christ the healer
Format
21 x 13 cm
Serie
Kristne klassikere

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jesus helbreder:

Se flere

Logg inn

Handlekurv