Majestet

den hellige Gud

Å frykte Herren er opphav til visdom, å ha de helliges kunnskap er forstand. Ordsp 9,10. Deler av kristenheten har oppgitt sin høyverdige forståelse av Gud. Mange har ikke lenger noe forhold til begreper som «majestet» eller «hellig». Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Å frykte Herren er opphav til visdom, å ha de helliges kunnskap er forstand. Ordsp 9,10. Deler av kristenheten har oppgitt sin høyverdige forståelse av Gud. Mange har ikke lenger noe forhold til begreper som «majestet» eller «hellig». Det har ikke skjedd bevisst, men litt etter litt og uten viten og vilje. Med det lavere synet på Gud har en helt ny filosofi om det kristne livet dukket opp, der vi har mistet religiøs undring og bevisstheten om det guddommelige nærværet.
Dr. A. W. Tozer (1897-1963) var godt kjent i evangeliske kretser både for sin lange og fruktbare tid som redak- tør av «Alliance Witness» så vel som sin tid som pastor i en av de største Alliance-menighetene i Chicago- området. Han ble kjent som en profet på grunn av sine gjennomgripende bøker med fokus på et dypere åndelig liv.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
173
ISBN
9788283650716
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The knowledge of the Holy
Format
21 x 13 cm
Serie
Kristne klassikere

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Majestet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tippi
Ny!

Tippi

Valérie Péronnet
Innbundet 
349,-
 

Valget

Ralph Henk Vaags
Innbundet 
359,-
 

Utopia

Thomas More
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv