Min side Kundeservice Bli medlem

Oppreist fra døden

en leges møte med Guds mirakler

Tilbake til livet
Den 20. oktober 2006 fikk en middelaldrende mekaniker et voldsomt hjerteinfarkt. Førti minutter senere var han erklært død. Hjertespesialist Chauncey Crandall fylte ut dødsattesten og skulle til å forlate rommet. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 - 14 dager

Logg inn for å se din bonus

Tilbake til livet
Den 20. oktober 2006 fikk en middelaldrende mekaniker et voldsomt hjerteinfarkt. Førti minutter senere var han erklært død. Hjertespesialist Chauncey Crandall fylte ut dødsattesten og skulle til å forlate rommet. «Plutselig følte jeg at Gud ville at jeg skulle snu meg og be for mannen», forklarer han. Doktor Crandall ba for ham. Så ga han instruks om at mannen mot alle odds skulle få et siste støt med hjertestarteren. Jeff Markin våknet mirakuløst til live og lever i beste velgående i dag. Hvordan kan det ha seg at en Yale-utdannet kardiolog med en praksis i Palm Beach og noen av de mektigste og rikeste menneskene i det amerikanske samfunnet som pasienter, begynte å tro på helbredelse? Svaret finner du i fortellingen om den åndelige reisen som forvandlet livet til Chauncey Crandall.

Dr.med. Chancey Crandall IV
lengter etter alt Gud har å tilby, og Gud har gjorte utallige mirakler gjennom tjenesten hans. Crandall er gift med Deborah, og han foreleser og forkynner både nasjonalt og internasjonalt.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
203
ISBN
9788283650051
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Raising the dead : a doctor encounters the miraculous
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oppreist fra døden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen

William Sirls
Paperback 
208,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv