Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

På jakt etter identitet

min vei ut av kaoset

«Veien jeg har gått, har jeg gått alene med Gud. Ingen har forsøkt å presse eller overbevise meg i spørsmålene rundt homo.li og identitet. Men jeg har fått en dyp overbevisning fra Gud. Jeg opplever det som et ansvar å formidle videre det som jeg selv har fått se og erfart. Les mer

249,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
«Veien jeg har gått, har jeg gått alene med Gud. Ingen har forsøkt å presse eller overbevise meg i spørsmålene rundt homo.li og identitet. Men jeg har fått en dyp overbevisning fra Gud. Jeg opplever det som et ansvar å formidle videre det som jeg selv har fått se og erfart.»

Med stor sorg har Karen Graaten sett hvordan Bibelens troverdighet blir revet ned av stemmer som fremmer et annet syn på samliv og ekteskap enn det som til alle tider har vært kirkens klassiske syn. Bibelen er klar, men når vi begynner å stryke det som ikke passer oss,
bryter vi ned dens autoritet og kraft, og alt blir tåkete.

Vi lever i et land med lovfestet ytringsfrihet. Det skulle man knapt tro i spørsmålene rundt kjønnsidentitet. Nå våger mange knapt å ha noen mening om saken i det offentlige rom, bortsett fra de som heiser regnbueflagget. Men det finnes mange andre stemmer i vårt land som gråter over utviklingen, og som aldri kommer til orde uten å møte massiv motstand. Karen Graaten ønsker med denne boken å gjøre det enklere å følge Bibelen. Hun håper også at kirkeledere kan forstå tematikken bedre gjennom hennes vitnesbyrd.

Anbefalinger
«Denne boken gir god veiledning for den som vil være en Jesu etterfølger i en kultur som har tatt avskjed med bibelsk kristendom.»
Alv Magnus
Tidligere leder for Ungdom i Oppdrag

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
130
ISBN
9788283651775
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
På jakt etter identitet
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

M
Marta Haaland Bjørnstad – 05.05.2024

– Ei personleg historie om ei kvinne som sleit i nære relasjonar - noko som blant anna førte til homofile følelsar. Ho fortel vidare om vegen vidare mot heterofil identitet. Ho seier blant anna det er lett å få støtte om ein ønskjer å gå frå heterofil til homofil identitet men å gå motsatt veg er ikkje like enkelt. Boka er ei viktig stemme i ei tid der slike synspunkt møter stor motstand. Vi ønskjer mangfald og demokrati - og at barn og unge skal utvikle ein trygg identitet - difor lytt til denne historia . Det gjer du ved å lese boka !

Oppdag mer

Bøker som ligner på På jakt etter identitet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kropp

Erik Andreassen
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv