Meny
 
Store spørsmål - korte svar - 
      Kari Veiteberg

Store spørsmål - korte svar

Kari Veiteberg har møtt mange ungdommer siden hun i 2017 tiltrådte som Oslo-biskop. På besøk hos skoleklasser, konfirmantgrupper og på festilvaler, har ungdommene forberedt spørsmål til henne. Nå har hun samlet post it-lapper, sms'er og opprekte hender til denne boka. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Kari Veiteberg har møtt mange ungdommer siden hun i 2017 tiltrådte som Oslo-biskop. På besøk hos skoleklasser, konfirmantgrupper og på festilvaler, har ungdommene forberedt spørsmål til henne. Nå har hun samlet post it-lapper, sms'er og opprekte hender til denne boka. For kanskje er det flere som lurer på det samme?

Hva er det å være kristen? Hvorfor skapte Gud mygg? Skal man vente med sex til ekteskapet? Hvorfor døde bestemor av kreft hvis Gud er god? Totalt 59 spørsmål og svar.
Veiteberg deler egne erfaringer, salmer og bilder, forteller hvor i Bibelen det finnes interessante historier, og inviterer leseren til å reflektere selv.

Boka dekker mange ulike temaer og svarene gir kunnskap og innsikt å tygge på. De er åpne og reflekterende, slik at leseren selv kan gjøre seg opp en mening. Store spørsmål - korte svar er en lettlest bok som passer for alle som lurer på livets store og små spørsmål. Den passer best for gruppa mellom 12 og 20 år.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vårt land forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 151
ISBN: 9788293368724
Utgave: 1. utg.
Alder: Ungdom
Format: 19 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger