BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Tilbake til Eden

en bok om hjemlengsel

Med stor varme og dyp innsikt skriver Helge Skaaheim om vår lengsel etter paradistilstanden. Denne lengselen ligger dypt forankret i alle mennesker, og den kristne tro plasserer den i Bibelens store fortelling. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Med stor varme og dyp innsikt skriver Helge Skaaheim om vår lengsel etter paradistilstanden. Denne lengselen ligger dypt forankret i alle mennesker, og den kristne tro plasserer den i Bibelens store fortelling. Det handler om identitet og tilhørighet. Det paradiset Herren først ga mennesket, skal en dag gjenopprettes som en ny, frodig bolig det vil være godt å komme tilbake til. Her vil Herren selv være til stede, slik han var da det hele begynte.
Både starten og slutten av Bibelen handler om paradis og at Gud er midt iblant menneskene. Alt mellom starten og slutten handler i bunn og grunn om å vende tilbake til det tapte paradis og fellesskapet med Gud som gir evig liv. Vet du hvor du er på vei? Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte.

Detaljer

Forlag
Luther
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
80
ISBN
9788253148366
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Tilbake til Eden
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tilbake til Eden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tegn

Kjell Nordstokke
Paperback 
159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv