Your Best Life Now

No.1 New York Times bestselling author Joel Osteen presents his signature multi-million-copy book in B-format paperback. Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

No.1 New York Times bestselling author Joel Osteen presents his signature multi-million-copy book in B-format paperback.

Medlemsvurdering:
I boken "Your best life now" formidler forfatteren syv steg mot et bedre liv. Han er opptatt av at leseren ikke skal leve et middelmådig, passelig "det-går-så-vidt"-liv, men at Gud har skapt oss til å nyte livet og glede oss. Vi kan ikke alltid styre det som skjer rundt og med oss, men vi kan styre vårt tankeliv og våre holdninger. Det er en del vi kan gjøre selv. Hvis vi gjør vår del, vil Gud gjøre sin del. Vi trenger ikke sitte fast i gjørma. Forfatteren peker blant annet på kraften i tanker og ord, hvordan vi kan utvikle en sunn selvfølelse, hvordan vi må gi slipp på skuffelser, bitterhet og sorger fra fortiden og at vi kan velge å være fornøyde og glade. Likevel er ikke dette noen selvsentrert bok, der man bare søker sin egen lykke. Nei, forfatteren oppmuntrer oss til å gi andre det vi selv vil ha. Han beskriver velsignelsen i å gi, og å "så et frø i tid av nød". Noen av eksemplene er gjengangere i boken, men det gjør bare at budskapet blir hamret inn i leseren. Jeg vil gjerne anbefale denne boken, den er vel verd å lese.

Havela

Detaljer

Forlag
Hodder Faith
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
432
ISBN
9780340964514
Utgivelsesår
2008
Format
20 x 13 cm

Om forfatteren

Joel Osteen is the senior pastor of Lakewood Church in Houston, Texas. Listed by several sources as America's largest and fastest-growing congregation, Lakewood church has approximately 45,000 adult attendees every week. Millions more watch Joel's messages as they are broadcast on national and international television networks. He resides in Houston with his wife, Victoria, and their children. You can visit his Web site at www.joelosteen.com.

Medlemmers vurdering

H
Havela – 11.08.2009

– I boken "Your best life now" formidler forfatteren syv steg mot et bedre liv. Han er opptatt av at leseren ikke skal leve et middelmådig, passelig "det-går-så-vidt"-liv, men at Gud har skapt oss til å nyte livet og glede oss. Vi kan ikke alltid styre det som skjer rundt og med oss, men vi kan styre vårt tankeliv og våre holdninger. Det er en del vi kan gjøre selv. Hvis vi gjør vår del, vil Gud gjøre sin del. Vi trenger ikke sitte fast i gjørma. Forfatteren peker blant annet på kraften i tanker og ord, hvordan vi kan utvikle en sunn selvfølelse, hvordan vi må gi slipp på skuffelser, bitterhet og sorger fra fortiden og at vi kan velge å være fornøyde og glade. Likevel er ikke dette noen selvsentrert bok, der man bare søker sin egen lykke. Nei, forfatteren oppmuntrer oss til å gi andre det vi selv vil ha. Han beskriver velsignelsen i å gi, og å "så et frø i tid av nød". Noen av eksemplene er gjengangere i boken, men det gjør bare at budskapet blir hamret inn i leseren. Jeg vil gjerne anbefale denne boken, den er vel verd å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Your Best Life Now:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv