Min side Kundeservice Bli medlem

De stumme bildene

om den livslange vandringen fra bilde til virkelighet

I alle relasjoner pågår det under overflaten et spill mellom ulike bilder, bilder som filtrerer virkeligheten for oss og i verste fall forvrenger den til farlige løgner. Denne boken handler om hvordan disse bildene blir til, hvordan de påvirker oss og hvordan vi kan hindre at disse bildene får fortsette å ha innflytelse på oss. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I alle relasjoner pågår det under overflaten et spill mellom ulike bilder, bilder som filtrerer virkeligheten for oss og i verste fall forvrenger den til farlige løgner. Denne boken handler om hvordan disse bildene blir til, hvordan de påvirker oss og hvordan vi kan hindre at disse bildene får fortsette å ha innflytelse på oss. Ikke minst handler boken om selvbilde og gudsbilde. Bak disse bildene venter en betydelig mer spennende virkelighet. Boken kan
leses som et stykke åndelig veiledning for vår tid, bygget på forfatterens erfaringer gjennom mange år med retreater og veiledning.

Medlemsvurdering:
Som vanlig har Magnus Malm skrevet en veldig bra bok som utfordrer og rører ved meg. Han skriver om selvbilde og Gudsbilde, om de tillagede bildene, maskene, vi ofte gjemmer oss bak - bilder av hvordan vi skulle ønske vi var, i møte med andre og i møte med Gud. Dette er bilder som hindrer ekte relasjoner å oppstå. Han skriver et sted i boken: "Den dagen jeg merker at Gud ikke er det grann interessert i min "åndelighet", men derimot lidenskapelig interessert i mine menneskelige erfaringer, er det som et jordskred under mine stumme gudsbilder og selvbilder. Å begynne å snakke sant om Gud er en slags skapelsesakt. Jeg trer fram som et levende menneske... og møter en levende Gud." Og i denne ærligheten, dette maskefallet starter et ekte fellesskap, en spennende og voksende relasjon til en Gud som sprenger grenser. Magnus Malm skriver utrolig godt. Han har et språk som til tider er som balsam for sjelen (store ord, men sanne i mitt liv). Jeg gleder meg til neste bok.

Jarle

Detaljer

Forlag
Luther
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
239
ISBN
9788253144535
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
Bildfaktorn : om den mödosamma och underbara resan från bild till verklighet
Format
19 x 12 cm

Medlemmers vurdering

J
Jarle – 14.03.2007

– Som vanlig har Magnus Malm skrevet en veldig bra bok som utfordrer og rører ved meg. Han skriver om selvbilde og Gudsbilde, om de tillagede bildene, maskene, vi ofte gjemmer oss bak - bilder av hvordan vi skulle ønske vi var, i møte med andre og i møte med Gud. Dette er bilder som hindrer ekte relasjoner å oppstå. Han skriver et sted i boken: "Den dagen jeg merker at Gud ikke er det grann interessert i min "åndelighet", men derimot lidenskapelig interessert i mine menneskelige erfaringer, er det som et jordskred under mine stumme gudsbilder og selvbilder. Å begynne å snakke sant om Gud er en slags skapelsesakt. Jeg trer fram som et levende menneske... og møter en levende Gud." Og i denne ærligheten, dette maskefallet starter et ekte fellesskap, en spennende og voksende relasjon til en Gud som sprenger grenser. Magnus Malm skriver utrolig godt. Han har et språk som til tider er som balsam for sjelen (store ord, men sanne i mitt liv). Jeg gleder meg til neste bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på De stumme bildene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skam

Marie Farstad
Paperback 
649,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv