Min side Kundeservice Bli medlem

Flukten fra Syria og Irak

drømmen om Ninive

Rett foran øynene våre utspiller et av vår tids største dramaer seg. Flere millioner mennesker flykter fra sine hjemland i Midtøsten. Blant disse er det mange kristne. De drives vekk fra områdene der den kristne kirke først etablerte seg. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Rett foran øynene våre utspiller et av vår tids største dramaer seg. Flere millioner mennesker flykter fra sine hjemland i Midtøsten. Blant disse er det mange kristne. De drives vekk fra områdene der den kristne kirke først etablerte seg. Slik kuttes kirkens røtter.
I «Flukten fra Syria og Irak» forteller Kari Fure om møter med mennesker som står midt i dramaet. Hun har snakket med flyktninger og kirkeledere, politikere og personer som risikerer livet for å hjelpe - og orientalske kristne som starter et nytt liv i Tyskland, Sverige og Norge.
Fure setter enkeltskjebnene inn i en politisk og historisk sammenheng. Hun drar linjene til folkemordet i Tyrkia for hundre år siden, og spør hvorfor de religiøse motsetningene i Syria og Irak ble så dype. Fure har også møtt folk som drømmer om trygghet i en selvstyrt provins for kristne og andre minoriteter.

Detaljer

Forlag
Lunde
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
272
ISBN
9788252003857
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Flukten fra Syria og Irak
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flukten fra Syria og Irak:

Jeg er n

Martyrenes stemme
Paperback 
227,- 249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv