Kristne migranter i Norden

Når religion blir tema i norsk og nordisk offentlig debatt om innvandring, handler det nesten alltid om islam. Men flertallet av innvandrerbefolkningen i de nordiske landene kommer fra en kristen kulturbakgrunn. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Når religion blir tema i norsk og nordisk offentlig debatt om innvandring, handler det nesten alltid om islam. Men flertallet av innvandrerbefolkningen i de nordiske landene kommer fra en kristen kulturbakgrunn.

Denne boka vil sette et underkommunisert tema på dagsorden. Seksten forskere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland undersøker hva en slik religiøs bakgrunn og deltakelse i forskjellige kristne forsamlinger kan ha å si både for migranter, som individ og som grupper, og for samfunnet som tar imot dem. Forfatterne representerer et mangfold av forskningsinstitusjoner og faglige tilnærminger. Artiklene behandler både tradisjonelle og etablerte kirkesamfunn og den nye floraen av selvstendige migrantmenigheter.

Boka er relevant for studenter og forskere innen religions- og samfunnsvitenskap, for kirkelig ansatte og tillitsvalgte, for profesjonsutøvere som arbeider med migranter innen undervisning, helse- og sosialvesen og andre tjenester, og for et allment samfunnsinteressert publikum.

Detaljer

Forlag
Portal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Dansk Flerspråklig Nynorsk Svensk
Sider
242
ISBN
9788283140934
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Kristne migranter i Norden
Format
24 x 17 cm
Serie
Kyrkjefag profil 28

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kristne migranter i Norden:

Sepp

Nina Kristin Nilsen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ida

Jørn H. Hurum
Innbundet 
299,- 329,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv