Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Sekten på Tåkøy

Sekten på Tåkøy er den første boken i en trilogi.
På en vindfull og tåkete øy i den svenske skjærgården har en New Age-bevegelse slått seg ned på en stor eiendom. Deres karismatiske leder, Franz Oswald, har utviklet en livsfilosofi, kalt ViaTerra. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Sekten på Tåkøy er den første boken i en trilogi.
På en vindfull og tåkete øy i den svenske skjærgården har en New Age-bevegelse slått seg ned på en stor eiendom. Deres karismatiske leder, Franz Oswald, har utviklet en livsfilosofi, kalt ViaTerra. Hensikten er å gjenopprette sjelens ro og kroppens naturlige balanse. Bevegelsen har en sterk tiltrekningskraft på kjendiser og mennesker i maktposisjoner.Sofia Bauman, som akkurat er ferdig med universitetsutdannelsen sin, blir fascinert av Oswalds filosofi. Hun er usikker på hva hun vil gjøre med livet sitt, og sjarmert av Oswald aksepterer hun tilbudet hans om en bibliotekarstilling. Etter hvert oppdager hun at det foregår mye som ikke tåler dagens lys, og hun lurer på om hun er blitt dratt inn i en sekt. Hun angrer på at hun tok jobben, og ønsker å dra hjem, men Oswald styrer med jernhånd, og det er satt opp elektrisk gjerde rundt hele eiendommen.Veien tilbake til et normalt liv blir langsomt til et mareritt. For ingen har noensinne forlatt ViaTerra.

«... en meget god og uhyggelig beskrivelse av hvordan mennesker blir hjernevasket i et isolert samfunn ... Legger vi til at forfatteren selv har vært medlem i scientologikirken i 25 år, frem til hun rømte i 2004, blir beskrivelsene enda mer troverdige.»
Liv Lysaker, LO Media

«Spennende roman om svensk sekt i tåka.»
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad«... pirrende lesning med tanke på tematikk og sammenlignbare, dramatiske hendelser i virkeligheten.»
Per Magne Midjo, Trønder-Avisa«Det som gjør boken ekstra interessant er Lindsteins egen erfaring med sekter og flukten fra hennes tilværelse som sektmedlem.»
Ann Kristin Berg, My Criminal Mind

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
533
ISBN
9788205517899
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Sekten på Dimön
Format
21 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket
ViaTerra 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sekten på Tåkøy:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Poppy

Kristine Getz
Innbundet 
199,- 379,-

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
99,- 379,-

Troy

Stephen Fry
Paperback 
160,-
 

Kain

José Saramago
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv