Min side Kundeservice Bli medlem

Grunnfestet

bibelkommentarer : en vandring gjennom Johannes' evangelium

Den kristne tro har gitt håp, trøst og styrke for mennesker i generasjoner. Sentralt står troen på Bibelen som Guds levende Ord til oss. «Grunnfestet» er et bidrag for å skape bibelglede og gi deg en trygg grunn å stå på. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den kristne tro har gitt håp, trøst og styrke for mennesker i generasjoner. Sentralt står troen på Bibelen som Guds levende Ord til oss. «Grunnfestet» er et bidrag for å skape bibelglede og gi deg en trygg grunn å stå på. Gjennom eksegese og bibelfortolkning bygget på evangelikal teologi gir pastor Jarle Waldemar innsikt og inspirasjon i møte med Johannes' evangelium.

Johannes' evangelium er kjent for sitt bilderike språk og sin teologiske dybde. Ingen andre bøker i Bibelen har trolig blitt så mye lest, drøftet og forkynt fra som denne bok. Gjennom Johannes' gjenfortelling får vi et godt innblikk i Jesus Kristus som Guds Sønn, det evige liv, tro, Den Hellige Ånd og oppstandelsen. Bli med og gjør et dypdykk inn i Bibelen der vi studerer Jesu liv gjennom Johannes' øyne. Bibelkommentarene kan være til inspirasjon til både prekenforberedelse og egne bibelstudier.

Jarle Waldemar er hovedpastor i Filadelfiakirken Drammen og har skrevet 40 bøker, deriblant studienotatene i «Hverdagsbibelen Pluss». Han brenner for å gjøre Guds Ord og evangeliet tilgjengelig for dagens mennesker. Hans livsnære forkynnelse av tro har vært til inspirasjon og oppmuntring for mange. Jarle Waldemar er teolog og pedagog.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
375
ISBN
9788230216224
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Grunnfestet
Format
23 x 15 cm
Serie
Grunnfestet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnfestet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vågemot

Mariela Årsandøy
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv