Min side Kundeservice Bli medlem

Verdensordet

bidrag til en kristen esoterikk

Matteus og Lukas beskriver fødselen av to ulike barn, med to ulike slektstavler. Den ene stammer fra den vise kong Salomo, den andre fra en annen sønn av David, presten Natan. Den salomonske familie kom fra Betlehem og flyktet til Egypt. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Matteus og Lukas beskriver fødselen av to ulike barn, med to ulike slektstavler. Den ene stammer fra den vise kong Salomo, den andre fra en annen sønn av David, presten Natan. Den salomonske familie kom fra Betlehem og flyktet til Egypt. Den natanske familien kom fra Nasaret og vendte tilbake dit etter fødselen. Etter noen år dro også flyktningene fra Egypt til Nasaret, og der vokste de to guttene opp sammen. Da den natanske Jesus var 12 år gammel, skjedde det brått en dramatisk endring med ham. Han som ikke hadde fått noen opplæring, var plutselig full av all verdens visdom og kunne undervise de skriftlærde i tempelet. Hva hadde skjedd? Og hva skjedde med den andre gutten, som vi nå ikke hører mer om?

Rundt 18 år senere, ved dåpen i Jordanelven, inkarnerte Logos i Jesus fra Nasaret, som dermed ble Jesus Kristus.

To Jesusbarn? Logos' inkarnasjon? Dette er hva evangeliene sier. Og i renessansen har mange malere - som f.eks. Rafael og Leonardo - fremstilt disse mysteriene i sine bilder.

Detaljer

Forlag
Paradigmeskifte forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
272
ISBN
9788293235316
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Verdensordet
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdensordet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Olga

Bernhard Schlink
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv