Min side Kundeservice Bli medlem

Innsyn i praksis

Kontroll over informasjon gir makt. Innsyn bidrar til at innbyggerne får mer oversikt og kontroll i eget liv. For en redaksjon handler innsynsarbeid om å ta makt og initiativ tilbake til redaksjonen. Vi får bedre oversikt, og kan lage bedre saker. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kontroll over informasjon gir makt. Innsyn bidrar til at innbyggerne får mer oversikt og kontroll i eget liv. For en redaksjon handler innsynsarbeid om å ta makt og initiativ tilbake til redaksjonen. Vi får bedre oversikt, og kan lage bedre saker.
Innsyn i praksis er en håndbok for alle som vil lære seg hvordan de får tilgang til informasjon de har behov for. Boken tar deg med i jakten på varslingssaker i kommunen, elleville krimavsløringer og et rådhus som ble dumpet i skogen. En gjennomgang av lover og regler kombinert med tallrike praktiske eksempler gir leseren opplæring i bruk av ulike innsynsverktøy.
Visste du
at ett enkelt innsynskrav førte til at mange titalls tusen nordmenn fikk tilbake penger fra skatteetaten? at du ofte kan kreve innsyn i opplysninger hos private virksomheter? at bilder og lydfiler fra offentlige etater er dokumenter du kan be om innsyn i?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
224
ISBN
9788202670894
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Innsyn i praksis
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innsyn i praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sjakk

Eivind Riise Hauge
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv