Min side Kundeservice Bli medlem

Presse, profesjon og politikk

festskrift til Paul Bjerke

Presse, profesjon og politikk er et festskrift til Paul Bjerke, som fyller 70 år 2. oktober 2022. Bjerke har en allsidig karriere bak seg innen journalistikk, forskning og som samfunnsdebattant. Dette festskriftet samler forskningsartikler, fagartikler og hilsningstekster fra kolleger og samarbeidspartnere i presse og forskning. Les mer

389,-
Produseres på bestilling

Logg inn for å se din bonus

Presse, profesjon og politikk er et festskrift til Paul Bjerke, som fyller 70 år 2. oktober 2022. Bjerke har en allsidig karriere bak seg innen journalistikk, forskning og som samfunnsdebattant. Dette festskriftet samler forskningsartikler, fagartikler og hilsningstekster fra kolleger og samarbeidspartnere i presse og forskning. Boka inneholder nye analyser av forskjellige sider ved journalistisk profesjonspraksis og refleksjon rundt den virkeligheten journalistikken befinner seg i.

Tre hovedbegreper er sentrale når Paul Bjerkes forskergjerning skal sammenfattes: presse, profesjon og politikk. Disse utgjør tittelen på dette festskriftet og er også brukt for å organisere stoffet. Målet er både å gi et innblikk i en del av de arbeidene Bjerke har bidratt med, og samtidig koble tekstene i dette festskriftet til hans forskervirke. I denne boka får vi dessuten et innblikk i hans mange år som journalist, nyhetsredaktør og til slutt redaktør i Klassekampen.

Boka retter seg mot medieforskere, forskere innen andre fagdisipliner med interesse for medienes funksjon i samfunnet, studenter og praktikere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
285
ISBN
9788202773250
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Presse, profesjon og politikk
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Presse, profesjon og politikk:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv