Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Kunnskap, kunnskapsutvikling og kunnskapsledelse i organisasjoner

Alle organisasjoner har behov for å arbeide med kunnskap og kunnskapsutvikling. I kunnskapssamfunnet preget av den nye kunnskapsøkonomien danner dette grunnlaget for organisasjonens overlevelsesevne. Bortsett fra enighet om dette, er fagfeltet kunnskapsutvikling og kunnskapsledelse svært bredt og sammensatt. Les mer

539,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Alle organisasjoner har behov for å arbeide med kunnskap og kunnskapsutvikling. I kunnskapssamfunnet preget av den nye kunnskapsøkonomien danner dette grunnlaget for organisasjonens overlevelsesevne. Bortsett fra enighet om dette, er fagfeltet kunnskapsutvikling og kunnskapsledelse svært bredt og sammensatt.
Lenge handlet kunnskapsledelse om effektiv bruk av informasjonsteknologi og bruk av teknikker og oppskrifter. Dette perspektivet er selvsagt like aktuelt i dag, med blant annet utvikling av industriroboter, men samtidig må vi se på andre måter å utvikle kunnskap på. Ikke minst er taus kunnskap et viktig tema. Hvordan kan vi klare å utnytte den tause kunnskapen som er innkapslet i, og mer eller mindre uløselig er knyttet til praksis? Hvordan kan denne tause kunnskapen kartlegges og deles med andre? Et annet spennende forskningsfelt innen kunnskapsledelse er hvordan intuisjon og følelser danner grunnlag for kunnskap og kunnskapsutvikling.
I Kunnskap, kunnskapsutvikling og kunnskapsledelse i organisasjoner bruker forfatteren både egen og andres forskning i gjennomgangen av de teoretiske bidragene og drøftingen av ulike aspekter ved kunnskapsledelse. Gjennom en rekke casebeskrivelser illustrerer han så hvordan de ulike perspektivene blir brukt i organisasjoner i dag.
Kjell Aage Gotvassli er professor i ledelse ved Nord universitet.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
240
ISBN
9788245033908
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Kunnskap, kunnskapsutvikling og kunnskapsledelse i organisasjoner
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunnskap, kunnskapsutvikling og kunnskapsledelse i organisasjoner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lean

Bjarne Berg Wig
Paperback 
579,-
 

Asiatisk

Jan Robin Ektvedt
Innbundet 
454,- 499,-
 

Akershus

Elisabeth Knutsen
Innbundet 
454,- 499,-
 

Risiko

Ingvild Laila Vatnelid
Paperback 
369,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv