BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Digital kompetanse i KI-samfunnet

et blikk på hvordan kunstig intelligens preger livene våre

I Digital kompetanse i KI-samfunnet - Et blikk på hvordan kunstig intelligens preger livene våre utforsker Rune Johan Krumsvik ulike aspekter av digital kompetanse og kunstig intelligens i samfunnet og hvordan dette påvirker oss. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Digital kompetanse i KI-samfunnet - Et blikk på hvordan kunstig intelligens preger livene våre utforsker Rune Johan Krumsvik ulike aspekter av digital kompetanse og kunstig intelligens i samfunnet og hvordan dette påvirker oss.

I en verden preget av digitalisering og en massiv teknologieksponering er digital kompetanse nødvendig for å kunne navigere i KI-samfunnet. Hvert kapittel utforsker de komplekse sammenhengene mellom digital kompetanse og kunstig intelligens, inkludert:

språkmodeller læringsanalyse i utdannings- og helsesektoren unges sosiale mediebruk, skjermtid og psykiske (u)helse implikasjoner for helsesektoren digital kompetanse, vaksinemotstand og pandemisk risikopersepsjon Kunnskapsgrunnlaget viser at innvirkningen av KI på helse- og utdanningssektoren er såpass banebrytende at det kan beskrives som et paradigmeskifte. Boken er en av de første som adresserer hvilken innflytelse språkmodeller har for helse- og utdanningssektoren. Målgruppen for boken er studenter og fagpersoner innenfor disse sektorene og andre med interesse for temaet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
347
ISBN
9788202782030
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Digital kompetanse i KI-samfunnet
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Digital kompetanse i KI-samfunnet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Psyko

Widar Aspeli
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv