Meny
Læren om blæren - Birgit Bulla

Læren om blæren

din ukjente bestevenn

; Annette Bulla (Illustratør) ; Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Da forfatteren var 27, gikk blæren hennes amok, og livet hennes ble plutselig styrt av et overaktivt organ hun knapt hadde skjenket en tanke. Hun er ikke alene: Urinveisplager er en av de vanligste grunnene til at kvinner oppsøker lege. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Da forfatteren var 27, gikk blæren hennes amok, og livet hennes ble plutselig styrt av et overaktivt organ hun knapt hadde skjenket en tanke. Hun er ikke alene: Urinveisplager er en av de vanligste grunnene til at kvinner oppsøker lege. Likevel blir spørsmål knyttet til blæren ofte bagatellisert. Hvorfor? Mens menns urinveier er gjennomanalysert, har kvinners gjerne blitt oversett. Men kvinners urinsveissystem er mye mer komplekst enn menns, og denne boken behandler blæren og urinveiene ut fra kvinners perspektiv.
I en lett og frisk tone forklarer forfatteren hvordan blæren og urinveiene våre er bygget opp og hvordan de fungerer. Hun tar for seg de vanligste lidelsene i det som er en problemsone for mange kvinner, og beskriver ulike behandlingsmåter.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Manuskript
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 217
ISBN: 9788293818045
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Noch ganz dicht?
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8185247
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger