Meny

Sult

; Hilde Rød-Larsen (Oversetter)

Mia og Emil har forsøkt å få barn i et år, og starter med fertilitetsbehandling. Emil har to barn fra tidligere forhold. Mia er forfatter og har alltid visst at hun vil bli mor. Hun begynner å skrive tekster fra et behandlingsforløp som blir stadig mer altomgripende og truer med og få alt til å falle fra hverandre. Les mer
Vår pris
279,-
Spar
40,-

Veil. pris: 319,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 279,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 319,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Mia og Emil har forsøkt å få barn i et år, og starter med fertilitetsbehandling. Emil har to barn fra tidligere forhold. Mia er forfatter og har alltid visst at hun vil bli mor. Hun begynner å skrive tekster fra et behandlingsforløp som blir stadig mer altomgripende og truer med og få alt til å falle fra hverandre. Skriften blir en frelse, men bringer også uro inn i parforholdet. Kan man være kompromissløs i både kunsten og kjærligheten?
SULT er en roman om begjær etter liv, etter morskap, erotikk og etter å skrive. Med forfatterens egne ord er dette en tekst som springer ut «fra en tilstand der kroppen brenner», der ingenting er avklart, der smerte, lengsel og vanvidd eksisterer side om side med innsikt og håp.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203397257
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Sult
Format: EPUB
Filstr: 1.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger