Min side Kundeservice Bli medlem

Bios 1

biologi 1 : studiespesialiserende programfag vg2

Bios Biologi 1 (LK20) lærebok dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 (Fagfornyelsen) til programfaget biologi 1. Læreverket Bios er revidert og nyskrevet til fagfornyelsen og er tett knyttet opp til læreplanen. Les mer

1139,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bios Biologi 1 (LK20) lærebok dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 (Fagfornyelsen) til programfaget biologi 1. Læreverket Bios er revidert og nyskrevet til fagfornyelsen og er tett knyttet opp til læreplanen.

Fordypningstekster og temasider krydrer teoristoffet og gir elevene både dybdelæring og inspirerende glimt fra biologiens verden. Repetisjonsoppgaver etter hvert delkapittel fungerer som en sjekkliste for eleven. Oppdaterte arbeidsoppgaver krever at elevene bruker både boka og andre kilder og gir innsikt i biologiske og dagsaktuelle temaer.

Bios Biologi 1 (LK20) inneholder mange eksempler som konkretiserer teoristoffet for eleven. Grunndelen gir en oversiktlig, grundig og utfyllende beskrivelse av temaene i den reviderte læreplanen, og er rikt illustrert med forklarende figurer og bilder. Studiedelen etter hvert kapittel har varierte oppgavetyper og øvinger. Temasidene gir elevene mulighet til å fordype seg i utvalgte emner.

Bios Elev- og lærernettsted kom med nytt innhold til fagfornyelsen og utfyller læreboka. Bios elevnettsted inneholder interaktive oppgaver, nyttige lenker, enkle og illustrerende animasjoner, ekstra teoristoff og øvelser som gir elevene mulighet til å jobbe utforskende med faget. Elevene kan lagre svarene sine på nettstedet.

På Bios lærernettsted finner du blant annet en digital utgave av lærebøkene, løsningsforslag til oppgavene i boka og til sentralt gitte eksamensoppgaver i biologi 2, kapittelprøver, feltstoff, powerpointpresentasjoner og annet nyttig stoff som kan brukes i undervisningen. Læreren kan følge med på elevenes arbeid og progresjon på elevnettstedet, og gi tilbakemeldinger på besvarelser.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
490
ISBN
9788202696566
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Bios
Format
28 x 21 cm
Serie
Bios

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bios 1:

Bios 2

Marianne Sletbakk
Paperback 
1139,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bios 2

Marianne Sletbakk
Paperback 
1139,-
 

Kraft 1

Janne-Christine Fossum
Paperback 
1119,-
 

Moment

Lars August Fodstad
Paperback 
709,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv