Min side Kundeservice Bli medlem

Bios 2

biologi 2 : studiespesialiserende programfag vg3

Bios Biologi 2 (2022) dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 (Fagfornyelsen) til programfaget biologi 2.

Læreverket Bios er revidert og nyskrevet til fagfornyelsen og er tett knyttet opp til læreplanens kompetansemål og kjerneelementer. Les mer

1139,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bios Biologi 2 (2022) dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 (Fagfornyelsen) til programfaget biologi 2.

Læreverket Bios er revidert og nyskrevet til fagfornyelsen og er tett knyttet opp til læreplanens kompetansemål og kjerneelementer.

Fordypningstekster og temasider krydrer teoristoffet og gir elevene både dybdelæring og inspirerende glimt fra biologiens verden. Repetisjonsoppgaver etter hvert delkapittel fungerer som en sjekkliste for eleven. Oppdaterte arbeidsoppgaver krever at elevene bruker både boka og andre kilder og gir innsikt i biologiske og dagsaktuelle temaer.

Bios biologi 2 (2022) inneholder mange eksempler som konkretiserer teoristoffet for eleven. Grunndelen gir en oversiktlig, grundig og utfyllende beskrivelse av temaene i den reviderte læreplanen, og er rikt illustrert med forklarende figurer og bilder. Studiedelen etter hvert kapittel har varierte oppgavetyper og øvinger. Temasidene gir elevene mulighet til å fordype seg i utvalgte emner. Som for Bios 1 er boka inndelt i fagretninger innen biologien for å gi elevene en god oversikt i faget.

Bios Elev- og lærernettsted for biologi 2 blir nytt i 2022 og er et supplement til læreboka. Bios Elevnettsted inneholder test deg selv-oppgaver, nyttige lenker, enkle og illustrerende animasjoner, ekstra teoristoff og oppgaver med innleveringsmulighet til lærer.

På Bios Lærernettsted finner du blant annet en digital utgave av lærebøkene, løsningsforslag til oppgavene i boka og til sentralt gitte eksamensoppgaver, forslag til kapittelprøver, feltstoff, figurer og powerpointpresentasjoner. Læreren kan følge med på elevenes arbeid og progresjon på elevnettstedet, og gi tilbakemeldinger på besvarelser.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
432
ISBN
9788202743253
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Bios 2 Unibok
Format
28 x 21 cm
Serie
Bios

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bios 2:

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1139,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Earth

Richard Fortey
Paperback 
218,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv