Min side Kundeservice Bli medlem

Overflatebehandling mot korrosjon

Solid fagbok som er oppdatert i forhold til nye standarder og faglige retningslinjer.
Overflatebehandling mot korrosjon gir en grundig innføring i hvordan vi kan hindre korrosjon ved hjelp av maling og annen overflatebehandling. Les mer

849,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Solid fagbok som er oppdatert i forhold til nye standarder og faglige retningslinjer.
Overflatebehandling mot korrosjon gir en grundig innføring i hvordan vi kan hindre korrosjon ved hjelp av maling og annen overflatebehandling. Boka er en lærebok for industrimalerfaget på Vg3 og til opplæring i bedrift. Den er samtidig en fagbok og oppslagsbok for overflatebehandlere, malere, ingeniører, inspektører og andre som trenger faglig solid og oppdatert kunnskap om korrosjon og korrosjonsbeskyttelse.

Boka tar blant annet for seg metalliske materialer og korrosjon, metoder for overflatebehandling, utstyr til påføring av maling og belegg, malinger, malingsfeil, termisk sprøyting, passiv brannbeskyttelse, reparasjon av betong, HMS,inspeksjon og kontrollutstyr.

Jan E. Scheie har jobbet innen fagområdet korrosjon og overflatebehandling siden 1982, og var i en årrekke sentral i forbindelse med opplæring av FROSIO-inspektører. Scheie har også lang og allsidig erfaring med problemløsning for industrien. Kjell A. Kleven har jobbet innen fagområdet siden 1968, blant annet på Teknologisk Institutt, for olje/gass og engineeringselskaper og med skadesaker, rådgiving og tilstandsvurdering på jernbane- og veibruer.

Detaljer

Forlag
Gyldendal undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
432
ISBN
9788205428911
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
19 x 26 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Overflatebehandling mot korrosjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
679,-
 

Grip 1

Ingrid Værum Larsen
Paperback 
589,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv