Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Historie og filosofi 1

Den nye utgaven av Historie og filosofi 1 følger revidert læreplan i faget som trådte i kraft høsten 2016. Hovedkapitlene åpner med illustrasjoner og filosofiske samtaler som setter fortiden inn i samtiden og gir elevene muligheter til å ta tak i stoffet både med empati, undring og analyse. Les mer

1059,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den nye utgaven av Historie og filosofi 1 følger revidert læreplan i faget som trådte i kraft høsten 2016. Hovedkapitlene åpner med illustrasjoner og filosofiske samtaler som setter fortiden inn i samtiden og gir elevene muligheter til å ta tak i stoffet både med empati, undring og analyse.

Historie og filosofi bringer fortidens mennesker og tenkning inn i elevenes samtid. Bøkene er delvis nyskrevet og omfanget redusert med vekt på tematiske dypdykk. Elevene bringes blant annet tettere på fortiden gjennom et rikt utvalg av kildetekstutdrag underveis i hvert kapittel med spørsmål som går til kjernen på hvert enkelt tema. I begynnelsen av bøkene finner elevene et praktisk verktøy for å analysere tekstutdragene i form av modeller for kildekritikk og lesning av filosofiske tekster.

Hvert hovedområde i den nye læreplanen dekkes av et eget kapittel. Hovedtemaene i kapitlene åpnes med filosofiske samtaler og avrundes med refleksjons- og repetisjonsspørsmål.

Historie og filosofi 1 følger læreplanen fra oldtid til nyere tid. Historie og filosofi 2 begynner med mennesket i moderne tid og avslutter med historieforståelse, historiebevissthet og historiebruk.

Nettstedet for elevene har samme oppbygning som læreboka. Til hvert kapittel er det ulike interaktive oppgaver og kilder med arbeidsoppgaver. Nettstedet er gratis og åpent for alle.

Nettstedet for lærere har forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, kapittelprøver, eksamensstoff og powerpointpresentasjoner. Tilgang til lærernettstedet krever lisens og innlogging.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
374
ISBN
9788202516260
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
27 x 20 cm
Serie
Historie og filosofi

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historie og filosofi 1:

Grip 3

Ingrid Værum Larsen
Innbundet 
649,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
679,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv