Min side Kundeservice Bli medlem

Norsk 3 fra Cappelen Damm

Lærerveiledning

I lærerveiledningen til Norsk 3 får du:

- en spesifikk innføring i verkets metodikk og tankegang. Denne delen gir tips til ulike måter å arbeide med lesingen på og hvordan du kan drive en systematisk og veiledet skriveundervisning fra første stund. Les mer

709,-
Spiral
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I lærerveiledningen til Norsk 3 får du:

- en spesifikk innføring i verkets metodikk og tankegang. Denne delen gir tips til ulike måter å arbeide med lesingen på og hvordan du kan drive en systematisk og veiledet skriveundervisning fra første stund. Du finner også tips for å trene muntlige ferdigheter og en ramme for begrepsundervisning.

- en oversiktlig gjennomgang av hver side i Grunnboka og Arbeidsboka. Her får du tips til hvordan du kan arbeide spesifikt med sidene i boka. I tillegg får du mange råd og tips om utfyllende læringsaktiviteter som kan danne utgangspunkt for videre arbeid.

Samlet sett vil du få et godt utgangspunkt for å skape motiverende norsktimer med høy grad av aktivitet og mestringsfølelse hos elevene. Forfatterne viser til velprøvde arbeidsmetoder og krydrer med kreative og lekpregede innfallsvinkler.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
238
ISBN
9788202667559
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
30 x 22 cm
Serie
Norsk fra Cappelen Damm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk 3 fra Cappelen Damm:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv