Meny
 
Norsk 8 fra Cappelen Damm - 
   Marte Blikstad-Balas
  
   Christoffer Beyer-Olsen
  
   Mette Haustreis

Norsk 8 fra Cappelen Damm

Lærerens bok

; Christoffer Beyer-Olsen ; Mette Haustreis

Norsk 8 fra Cappelen Damm Lærerens bok er den eneste boka du trenger til Norsk 8-10. Det er en utvidet versjon av grunnboka, full av nyttig innhold for deg som er lærer. Lærerens bok kan brukes både i planleggingen og «rett inn i timen». Les mer
Vår pris
709,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 709,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Norsk 8 fra Cappelen Damm Lærerens bok er den eneste boka du trenger til Norsk 8-10. Det er en utvidet versjon av grunnboka, full av nyttig innhold for deg som er lærer. Lærerens bok kan brukes både i planleggingen og «rett inn i timen». Den skal være lærerens hemmelige våpen, full av gode ideer til en god og variert undervisning.


I Lærerens bok finner du

nyttig bakgrunnsinformasjon, informasjon om tverrfaglige tema og mye annet.

henvisninger til alle relevante kompetansemål fra læreplanen.

spørsmål som kan stilles i klassen for å skape gode samtaler og refleksjoner i tilknytning til tekster og illustrasjoner.

forslag til undervisningen og arbeidet i klasserommet. Her finnes alt fra forslag til komplette undervisningsopplegg, til alternative måter å gjøre oppgaver på - med vekt på muntlighet, samarbeid, aktivitet og lekbasert læring.

tips til mindre oppgaver som kan trekkes inn i underveisvurderingen gjennom skoleåret.

henvisninger til den digitale lærerressursen som hører til bøkene, med faglig bakgrunnsstoff, innspilt lyd, filmer, podkaster, nyttige arbeidsark, vurderingsskjemaer og mye annet.


Norsk 8-10 fra Cappelen Damm har en digital lærerressurs som hører til bøkene. I Lærerens bok finner du all informasjon om relevant innhold i denne ressursen: faglig bakgrunnsstoff, innspilt lyd, filmer, nyttige arbeidsark, vurderingsskjemaer og mye annet.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 336
ISBN: 9788202544171
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 26 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger