BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Ordriket

Lesebok 1A

Ordriket 1-7

Ordriket er et prisvinnende norskverk for hele barnetrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede. Les mer

299,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Ordriket 1-7

Ordriket er et prisvinnende norskverk for hele barnetrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede.

Lesebok 1A

Leseboka sikrer en rask og helhetlig innlæring av bokstavene. Hele alfabetet gjennomgås i ei bok, og små og store bokstaver introduseres samtidig. Til hver bokstavgruppe møter elevene spennende tekster fra ulike sjangre. Tekstene er differensierte og merket med tre ulike nivåer. Ord- og begrepsforståelsen er systematisk ivaretatt gjennom hele boka.

Vi møter Sam og Ina, som bor i nabolaget Snippen. De er på jakt etter en tyv som stjeler bokstaver. I løpet av den spennende jakten drar vi innom alle husene i nabolaget, fra A til Å. Rammefortellingen skaper et felles univers som hele klassen kan ta del i.

Fargerike og innholdsrike illustrasjoner støtter opp om leseopplevelsen og gir elevene mulighet til å delta på egne premisser.

Leseboka finnes også i digital utgave.

Bokstavbok 1 gir ytterligere trening i å lese og skrive bokstavene.

Les mer på fagbokforlaget.no

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
119
ISBN
9788211035547
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Ordriket 1A lesebok, brettbok
Format
27 x 21 cm
Serie
Ordriket

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ordriket:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv