BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Ordriket

Lesebok 1A

Ordriket 1-7

Ordriket er eit prisvinnande norskverk for heile barnetrinnet. Verket legg opp til eit systematisk arbeid med dei grunnleggande ferdigheitene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede. Les mer

299,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Ordriket 1-7

Ordriket er eit prisvinnande norskverk for heile barnetrinnet. Verket legg opp til eit systematisk arbeid med dei grunnleggande ferdigheitene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede.

Lesebok 1A

Leseboka sikrar ei rask og heilskapleg innlæring av bokstavane. Heile alfabetet blir gjennomgått i éi bok, og små og store bokstavar blir introdusert samtidig. Til kvar bokstavgruppe møter elevane spennande tekstar frå ulike sjangrar. Tekstane er differensierte og merka med tre ulike nivå. Ord- og begrepsforståinga er systematisk tatt vare på gjennom heile boka.

Vi møter Sam og Ina, som bur i Snippen. Dei er på jakt etter ein tjuv som stel bokstavar. I løpet av den spennande jakta drar vi innom alle husa i nabolaget, frå A til Å. Rammeforteljinga skaper eit felles univers som heile klassen kan ta del i.

Fargerike og innhaldsrike illustrasjonar støttar opp om leseopplevinga og gir elevane moglegheit til å delta på eigne premissar.

Leseboka finst også i digital utgåve.

Bokstavbok 1 gir meir trening i å lese og skrive bokstavane.

Les meir på fagbokforlaget.no

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Nynorsk
Sider
119
ISBN
9788211035561
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Ordriket 1A lesebok, brettbok
Format
27 x 21 cm
Serie
Ordriket

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ordriket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv