Bokmål-nynorsk skoleordbok

Ordboka er tilpasset elever som går i ungdomsskolen og den videregående skolen, og som har nynorsk som sidemål. Den gjør det enklere å skrive riktig nynorsk ved at elevene kan slå opp på bokmålsordet og finne riktig nynorsk ord. Les mer

319,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ordboka er tilpasset elever som går i ungdomsskolen og den videregående skolen, og som har nynorsk som sidemål. Den gjør det enklere å skrive riktig nynorsk ved at elevene kan slå opp på bokmålsordet og finne riktig nynorsk ord. Valg av skrifttype (font), farge på oppslagsordene og et brukervennlig format gir til sammen svært god lesbarhet og håndterbarhet.

Mer enn 18 000 oppslagsord Detaljerte opplysninger om bøyning En mengde eksempler og uttrykk Rammer med norske ordtak Nynorsk grammatikk og norgeskart Tillatt ved eksamen i ungdomsskolen og i videregående skole Nynorskrettskrivinga fra 2012

Oppslagsordene er tydelig markert med blå skrift. Disse er fulgt av nynorske synonymer med bøyninger og eksempler. For at det skal være lettere for elever som har nynorsk som sidemål, har vi utelatt en del former som sjelden blir brukt, samt bøyninger som gjør nynorsk unødig vanskelig for utrente brukere. Boka er skrevet etter nynorskrettskrivinga fra 2012.

Bokmål-nynorsk skoleordbok har et hendig og behagelig format med slitesterk og fleksibel innbinding. Boka kan åpnes flatt.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
270
ISBN
9788202494520
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Bokmål-nynorsk skoleordbok
Format
22 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bokmål-nynorsk skoleordbok:

Moment

Lars August Fodstad
Paperback 
709,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Slakt

Espen Skjerven
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv