Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Bokmålsordliste

ordbok for skoleverket

Ordlista er nyutvikla av forfattarar som har lang erfaring både frå skoleverket og frå arbeid med ordboker. Bokmålsordliste svarar til Alf Helleviks Nynorsk ordliste. Helleviks "gule ordliste" har vore ein bestseljar blant fleire generasjonar skoleelevar. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ordlista er nyutvikla av forfattarar som har lang erfaring både frå skoleverket og frå arbeid med ordboker. Bokmålsordliste svarar til Alf Helleviks Nynorsk ordliste. Helleviks "gule ordliste" har vore ein bestseljar blant fleire generasjonar skoleelevar. Bokmålsordliste er eit like sjølvsagt førsteval for norske skoleelevar og studentar.
- Bokmålsordliste inneheld blant anna
- ca. 27 000 oppslagsord
- fulle bøyingsformer
- ei stor mengd ordforklaringar, synonym og eksempel
- tilleggsopplysingar som er sette opp i lett leselege som artiklar
- grammatikkdel
Vi har laga eit gratis undervisningsopplegg knytt til bruken av ordlista. Ta kontakt dersom du vil at vi skal sende deg eit eksemplar:t.farstad@samlaget.no.

Medlemsvurdering:
Denne boken er i hovedsak beregnet for grunnskolen (ungdomsskolen) og den videregående skolen, men vil også være til god hjelp for andre brukere. Boken har ca 27 000 oppslagsord med en mengde sammensetninger. En del nye ord og forklaringer er med i tillegg til en grammatikkdel. Boken er en god hjelp til rettskriving, men kan også øke ordkunnskapen og ditt ordforåd. Den er oversiktelig og grei og ligner egentlig ganske mye på Alf Helleviks Nynorsk Ordliste. Ordlista er ikke vanskelig å bruke. I førsten av boka er det en velutformet brukerveiledning og mot slutten er det lagt inn diverse tillegslister.

Mark Twain

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
420
ISBN
9788252166552
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

M
Mark Twain – 09.02.2008

– Denne boken er i hovedsak beregnet for grunnskolen (ungdomsskolen) og den videregående skolen, men vil også være til god hjelp for andre brukere. Boken har ca 27 000 oppslagsord med en mengde sammensetninger. En del nye ord og forklaringer er med i tillegg til en grammatikkdel. Boken er en god hjelp til rettskriving, men kan også øke ordkunnskapen og ditt ordforåd. Den er oversiktelig og grei og ligner egentlig ganske mye på Alf Helleviks Nynorsk Ordliste. Ordlista er ikke vanskelig å bruke. I førsten av boka er det en velutformet brukerveiledning og mot slutten er det lagt inn diverse tillegslister.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bokmålsordliste:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv