BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Elle melle

Lese- og skrivestart 2B : snipp snapp

Gi barna lese- og skriveglede!
Gjennom fellesopplevelser av tekster, illustrasjoner og musikk får barna ferdigheter i å lytte, snakke, lese og skrive. Elle Melle Snipp Snapp har en gjennomtenkt, men raskere progresjon i bokstavinnlæringen der det legges opp til innlæring av to bokstaver i uken. Les mer

179,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Gi barna lese- og skriveglede!
Gjennom fellesopplevelser av tekster, illustrasjoner og musikk får barna ferdigheter i å lytte, snakke, lese og skrive. Elle Melle Snipp Snapp har en gjennomtenkt, men raskere progresjon i bokstavinnlæringen der det legges opp til innlæring av to bokstaver i uken. Elle Melle Snipp Snapp bruker varierte metoder for å favne alle elevene og bruker morsomme bilder og sanger for å stimulere barnas kreativitet.
I Elle Melle Snipp Snapp Lese- og skrivestart 2B er det mange ulike oppgaver som øver begreps- og innholdsforståelse. Vi jobber med leseforståelsen, enkle rettskrivningsregler og grammatikk. Boka er gjennomillustrert med fine, fargerike tegninger som fremmer utforsking og kreativitet.
Elle Melle for 2. trinn består av Elle Melle ABC 2 Elle Melle Bilde- og sangkalender (storformat) Elle Melle Lese- og skrivestart 2A Elle Melle Lese- og skrivestart 2B Elle Melle Lærerveiledning Elle Melle Snipp Snapp Lese- og skrivestart 2A Elle Melle Snipp Snapp Lese- og skrivestart 2B Elle Melle Snipp Snapp Lærerveiledning 2A Elle Melle Snipp Snapp Lærerveiledning 2B Elle Melle CD 2 Elle Melle Perm med kopioriginaler Elle Melle Bokstavplansjer Elle Melle Bokstavkort
Fagbokforlaget har også utviklet skriftformingshefter i løkke- og stavskrift og nettstedet Lesedilla, der du finner et stort utvalg av differensierte lesebøker med lyd, bilder og animasjon.
På nettsidene finner du d-bøker. Elle Melle finnes for 1., 2., 3. og 4. trinn.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
103
ISBN
9788211029201
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Elle melle, d-bok
Format
30 x 21 cm
Serie
Elle melle

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elle melle:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv