Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Elle melle

lese- og skrivestart 1B : ABC

Elle Melle 1-4 Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Les mer

179,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Elle Melle 1-4 Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn.
Elle Melle Lese- og skrivestart 1B I Elle Melle Lese- og skrivestart blir eleven kjent med bokstavene. I Lese- og skrivestart 1A og 1B har hver bokstav arbeidssider med en gjenkjennelig systematikk og struktur. Eksempler på oppgaver: - vi leser bokstaven og tegner eller skriver om den - vi øver motorikk og sporer bokstaver - vi har felleslesing og gjenkjenning av bokstaven både visuelt og auditivt - vi lytter ut lyder først framlyd, så midtlyd og utlyd - vi øver stavelser - vi øver på ordpar og repeterer bokstavlyden - vi jobber med oppslaget fra Elle Melle ABC Bakerst i bøkene er det bokstavøvelser på tastatur. Anvisninger for dette finnes i lærerveiledningen og på verkets nettsted.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
95
ISBN
9788211009258
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
30 x 21 cm
Serie
Elle melle

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elle melle:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vivo

Elen Egeland
Paperback 
165,-
 

Quest 4

Christine Røen Hansen
Paperback 
199,-
 

Vivo

Elen Egeland
Innbundet 
329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv