Bokskred – leseglede fra kun 49,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Fabel 5A

Arbeidsbok : norsk for barnetrinnet

Fabel 5A arbeidsbok følger opp de norskfaglige temaene i grunnboken. Boken legger til rette for å øve på ulike delferdigheter og oppfordrer til undring, refleksjon og fordypningsarbeid.
Arbeidet med temaene følger en fast struktur som elevene vil kjenne igjen fra tidligere Fabel-bøker. Les mer

239,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Fabel 5A arbeidsbok følger opp de norskfaglige temaene i grunnboken. Boken legger til rette for å øve på ulike delferdigheter og oppfordrer til undring, refleksjon og fordypningsarbeid.
Arbeidet med temaene følger en fast struktur som elevene vil kjenne igjen fra tidligere Fabel-bøker. Fasene utforsk, arbeid med, fordyp deg, og "Min læring" er representert i alle kapitler.
Arbeidsbøkene kan brukes selvstendig eller tilknyttet arbeidet med grunnboken.

Ord og begreper: Elevene får utforske og arbeide med forståelsen av ord og begreper i varierte oppgaver som tankekart, begrepskart, formidling av begrepsinnhold til andre, og vurdering i hvordan begrepene kan komme til nytte i andre sammenhenger.

Skriveoppgaver: Elevene blir inspirert til å skrive egne tekster, samt øve på delferdigheter i både skjønnlitterær og sakpreget skriving.

Lesestrategier og metoder: Gjennomgående fokus på lesestrategier og valg av strategier til ulike formål. Gjennom arbeid med korte tekster og oppgavetekster øver eleven øver opp en bevissthet rundt valg og bruk av strategiene.

Øveoppgaver: Gjennom varierte, utforskende og morsomme oppgaver blir elevene kjent med rettskriving, tegnsetting og grammatikk og andre temaer. Elevene får løse oppgaver hvor de selv må ta stilling til påstander, sortere, formulere og vurdere informasjon.

Fabel 5A arbeidsbok gir elevene mulighet til å undre seg, utforske, reflektere, ta stilling, få kunnskap, og lese og skrive.

Detaljer

Forlag
Aschehoug undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
70
ISBN
9788203319655
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
26 x 21 cm
Serie
Fabel

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fabel 5A:

Se flere

Logg inn

Handlekurv