Min side Kundeservice Bli medlem

Fabel 6

norsk for barnetrinnet

Fabel 6 inneholder alt lærestoff i én bok. Den behandler ett norskfaglig emne i hvert kapittel. Kapitlene bygger på hverandre, men kan også brukes hver for seg. For å legge til rette for fordypning og tematisk arbeid er kapitlene samlet under hvert sitt hovedområde: Læringsstrategier, Skjønnlitteratur, Saktekster og Språket i bruk. Les mer

835,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Fabel 6 inneholder alt lærestoff i én bok. Den behandler ett norskfaglig emne i hvert kapittel. Kapitlene bygger på hverandre, men kan også brukes hver for seg. For å legge til rette for fordypning og tematisk arbeid er kapitlene samlet under hvert sitt hovedområde: Læringsstrategier, Skjønnlitteratur, Saktekster og Språket i bruk.

Oppgaver i grammatikk, rettskriving og tegnsetting underveis i kapitlene legger til rette for arbeid med språk i kontekst.

Et variert tekstutvalg i ulike sjangre bidrar til undring, engasjement og læring og gir innsikt i hvordan andre mennesker tenker og lever. Åpne og utforskende oppgaver, modellering og tydelige strategier legger til rette for at alle elever kan arbeide på sitt nivå. Gjennomgående fokus på lesing, skriving og muntlige ferdigheter åpner for helhetlig og motiverende arbeid med norskfaget.

Detaljer

Forlag
Aschehoug undervisning
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
301
ISBN
9788203402418
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
27 x 22 cm
Serie
Fabel

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fabel 6:

Se flere

Logg inn

Handlekurv