Min side Kundeservice Bli medlem

Kontekst 8-10

Nynorsk - språk og tekst : norsk for ungdomstrinnet

Kontekst 8-10 Nynorsk inneholder tekster og oppgaver som gir elevene en motiverende inngang til arbeidet med språk og tekst.

Kontekst 8-10 Nynorsk - språk og tekst er i hovedsak beregnet for elever med nynorsk som sidemål, men kan med fordel også brukes av elever som har nynorsk som hovedmål, og som har behov for å arbeide med språk og korte tekster. Les mer

395,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kontekst 8-10 Nynorsk inneholder tekster og oppgaver som gir elevene en motiverende inngang til arbeidet med språk og tekst.

Kontekst 8-10 Nynorsk - språk og tekst er i hovedsak beregnet for elever med nynorsk som sidemål, men kan med fordel også brukes av elever som har nynorsk som hovedmål, og som har behov for å arbeide med språk og korte tekster. Boka inneholder mange ulike tekster og oppgaver som gir elevene en motiverende inngang til arbeidet med språk og tekst.

Del 1: Nynorsk og bokmål - ei samanlikning

Del 2: Å lese og skrive nynorsk

Del 3: Grammatikk

Del 4: Oppslagsdel

Den første delen har fokus på sammenlikning av bokmål og nynorsk, i andre del arbeider elevene med eksempeltekstene på ulike måter og lager egne tekster. Tredje del inneholder hovedreglene i grammatikk og oppgaver. Den siste delen gir oversikt over gode skriveråd, kort oversikt over sterke verb og en bokmål-nynorsk ordliste.

Kontekst 8-10 Nynorsk - språk og tekst er en revisjon av 2014-utgaven, med samme struktur, men med mange nye tekster. Oppgavene til tekster som er beholdt, er gjennomgått og revidert. I Kontekst Fagrom i Skolestudio finnes det enda flere tekster og oppgaver.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
199
ISBN
9788205525504
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Kontekst 8-10
Format
27 x 22 cm
Serie
Kontekst
Nye kontekst

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kontekst 8-10:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

#nynorsk

Karen Marie Kvåle Garthus
Paperback 
559,-
 

Anna

Jostein Gaarder
Paperback 
199,-
 

Chimera

Gert Nygårdshaug
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv