Norsk for fagskolen

Norsk for fagskolen er beregnet på undervisning i norskdelen av kommunikasjonsfaget i fagskolen. Boka er tilpasset fagskolens studenter og forholdene i dagens arbeidsliv. Den nye utgaven er utvidet og dekker også nye emner i læreplanen. Les mer

419,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Norsk for fagskolen er beregnet på undervisning i norskdelen av kommunikasjonsfaget i fagskolen. Boka er tilpasset fagskolens studenter og forholdene i dagens arbeidsliv. Den nye utgaven er utvidet og dekker også nye emner i læreplanen. Norsk for fagskolen har en praktisk og konkret tilnærming til emnene i læreplanen, og det er lagt vekt på å eksemplifisere fagstoffet i størst mulig grad. Det er oppgaver til alle kapitlene, og bak i boka er det en oppslagsdel med oversikt over ordklasser, tegnsetting, skriveregler m.m.
På nettsiden http://norskforfagskolen.fagbokforlaget.no. finnes også digitale ressurser med en rekke interaktive oppgaver.
Marion Federl er adjunkt med lang undervisningserfaring fra videregående skole. Hun har utgitt flere lærebøker i norsk, og hun har vært fagredaktør for norskfaget ved NDLA.
Arve Hoel er cand.philol. og lektor med undervisningserfaring fra videregående skole, fagskole og høyskole siden 1977. Han har undervist i norsk og engelsk kommunikasjon ved Fagskolen i Ålesund siden 1995.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245039528
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Norsk for fagskolen

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk for fagskolen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv