Min side Kundeservice Bli medlem

#novelle

antologi med fagstoff, oppgaver og skrivehjelp

Har du lest deg gjennom stabler med novellesamlinger på desperat jakt etter den rette novellen til norskundervisningen? Nå trenger du ikke lete lenger! #novelle er en tekstsamling med gode samtidsnoveller som er valgt spesielt med tanke på undervisningen i videregående skole. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Har du lest deg gjennom stabler med novellesamlinger på desperat jakt etter den rette novellen til norskundervisningen? Nå trenger du ikke lete lenger! #novelle er en tekstsamling med gode samtidsnoveller som er valgt spesielt med tanke på undervisningen i videregående skole. Her finner du et rikt og variert utvalg av ferske noveller fra veletablerte forfattere og nye stemmer.

Novellene viser mangfoldet i norsk og nordisk novellekunst, og de tar opp ulike temaer som er godt egnet for samtaler og drøfting med elevene.

  • bredt utvalg av samtidsnoveller
  • varierte skriveoppgaver: førlesing, kortsvar, langsvar og sammenligning
  • kreative oppgaver som aktiviserer elevene
  • analyseskjema og analysehjelp
  • hjelp til kreativ skriving
  • begrepsordliste

#novelle er en frittstående bok og kan brukes uavhengig av læreverk. Den passer for elever på alle trinn og utdanningsprogram i videregående opplæring. 

Karen Marie Kvåle Garthus er lektor med fagene norsk, tysk og folkloristikk i fagkretsen. Hun er avdelingsleder ved Valdres videregående skole, der hun blant annet har ansvar for pedagogisk utviklingsarbeid. Karen har lang erfaring som lektor og sensor, og hun har skrevet flere norskfaglige læreverk for videregående skole.

Anne-Marie Schulze er cand. philol. fra Universitetet i Oslo og Christian Albrechts Universität i Kiel med tysk, norsk og latin i fagkretsen. Hun underviser i tysk og norsk ved Kristelig Gymnasium i Oslo. Anne-Marie er en erfaren lærer og kursholder og har skrevet flere læreverk i norsk og tysk for grunnskole og videregående skole.

Agnetha Thormodsdatter er lektor i sosiologi med norsk og religionsvitenskap i fagkretsen. Hun underviser i norsk ved Fyrstikkalleen skole i Oslo. Agnetha har lang erfaring som lærer, og hun har vært konsulent og forfatter på ulike norskfaglige nettressurser. 

 

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
283
ISBN
9788211028532
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

 

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på #novelle:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Dronen

Tor Arve Røssland
Innbundet 
272,- 299,-
 

#lyrikk

Karen Marie Kvåle Garthus
Paperback 
519,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Søstre

Mariangela Di Fiore
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv