På nivå

A1: gjennombrudd : A2: underveis : grammatikk i norsk som andrespråk

På nivå er et nyskapende og moderne grammatikkverk for innlærere av norsk som andrespråk som passer for både ungdom og voksne. Det er to teoribøker i På nivå-serien. Denne boka tar for seg basisnivået A1 og A2 i Det europeiske rammeverket for språk læring, undervisning, vurdering (UDIR 2011). Les mer

509,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

På nivå er et nyskapende og moderne grammatikkverk for innlærere av norsk som andrespråk som passer for både ungdom og voksne. Det er to teoribøker i På nivå-serien. Denne boka tar for seg basisnivået A1 og A2 i Det europeiske rammeverket for språk læring, undervisning, vurdering (UDIR 2011). Her arbeider vi med grunnleggende grammatikk, grunnleggende setningslære og tekstbinding og teksttyper. A1-A2-boka har også et kapittel om lydlære. Det er én arbeidsbok for hvert av nivåene. Serien er sporuavhengig og kan brukes av innlærere som behersker det latinske alfabetet, enten som en styrking av undervisningen eller som selvstudium.

Bøkene er rikt illustrert for å vise hvordan grammatikk gir innhold til språket i ulike situasjoner, og forklaringene er bundet sammen gjennom fortellingen om Frida og Even og familiene deres. På nivå inneholder også en seksjon om arbeid med ulike teksttyper, med et rikt utvalg av eksempler på tekster som er aktuelle på de ulike nivåene A1, A2, B1 og B2. Denne delen gjennomgår hva som kjennetegner tekstene når det gjelder sammenbinding, vokabular og grammatikk.

På nivå kombinerer oversikt over grammatiske kategorier med tydelige og selvforklarende eksempler på hvordan kategoriene brukes. Ved å kombinere produktivt og reseptivt arbeid med grammatikk og ved å forankre arbeidet tematisk og bruke gjenkjennelige situasjoner og nivåtilpasset vokabular, blir arbeidet med grammatikk relevant, nyttig og variert.

På nivå består av to teoribøker og fire arbeidsbøker. Serien er sporuavhengig og kan brukes av innlærere som behersker det latinske alfabetet, enten som en styrking av undervisningen eller som selvstudium.

Gølin K. Nilsen har arbeidet med undervisning i norsk som andrespråk siden 1991 og er forfatter av læreverk som Norsk nå!, Mer norsk og Klart det!. Nilsen har deltatt i nasjonalt læreplanarbeid og har inngående kunnskap om Rammeverket (UDIR 2011). Nå arbeider hun ved Universitetet i Stavanger der hun holder på med en doktorgrad innenfor norsk som andrespråk.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
168
ISBN
9788211025777
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
På nivå
Format
24 x 17 cm
Serie
På nivå

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på På nivå:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
439,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

På nivå

Gølin Kaurin Nilsen
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
779,-
 

På nivå

Gølin Kaurin Nilsen
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
779,-
 

Lik meg

Anne Wisløff
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv