Min side Kundeservice Bli medlem

Dommeren

Serien om Ida er lettleste bøker for voksne og unge som lærer norsk. De har sakte progresjon, og Ida 8 - Dommeren har tekst på to nivåer.

Rosa jobbet som dommer i Rwanda. Problemene fra Rwanda kommer tilbake til Rosa i Bergen. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Serien om Ida er lettleste bøker for voksne og unge som lærer norsk. De har sakte progresjon, og Ida 8 - Dommeren har tekst på to nivåer.

Rosa jobbet som dommer i Rwanda. Problemene fra Rwanda kommer tilbake til Rosa i Bergen. Hvordan kan hun løse problemene?

Ida-bøkene gir god lesetrening for deltakere på spor 1. Bok fire, fem, seks, sju og åtte har tekst på to nivåer: A1 og A2.

Hvilken ende du starter i, avgjør om du får historien på et enkelt nivå, eller om du får en mer utfordrende tekst. Den svake leseren kan starte på den enkle, bildestøttede teksten og deretter lese den utvidede teksten og fortsatt oppleve lesemestring og leseglede. Hver bok forteller en nær historie om familie, vennskap og kjærlighet.

Ida 8 - Dommeren: Amina møter en gammel venninne. Det er Rosa fra Rwanda. Rosa jobbet som dommer i Rwanda. Det er lenge siden nå. Men problemene fra Rwanda kommer tilbake til Rosa i Bergen. Hvordan kan hun løse problemene?

Ingrid Alnes Buanes har siden år 2000 undervist voksne innvandrere med lite skolebakgrunn på Bergen læringssenter. Hun ar skrevet bøkene om Ida, Far ser mor og læreverket Hei! abc - alfabetisering for unge og voksne innvandrere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788202796006
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Dommeren
Format
21 x 14 cm
Serie
Ida 8

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dommeren:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv