BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Grip 1

Norsk : Arbeidsbok

GRIP er et læreverk for voksne minoritetsspråklige som får opplæring i norsk, engelsk, samfunnsfag, matematikk og naturfag på grunnleggende nivå.
GRIP presenterer fagstoff på en enkel måte, og språket er tilpasset deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Les mer

245,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

GRIP er et læreverk for voksne minoritetsspråklige som får opplæring i norsk, engelsk, samfunnsfag, matematikk og naturfag på grunnleggende nivå.
GRIP presenterer fagstoff på en enkel måte, og språket er tilpasset deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. GRIP 1 Norsk Arbeidsbok inneholder varierte og differensierte oppgaver som gir deltakerne trening i å lese, skrive og snakke norsk. Ord og uttrykk, grammatikk, læringsstrategier og temaer fra grunnboken repeteres i arbeidsboken.
GRIP 1 Norsk Arbeidsbok er strukturert som grunnboken og består av 15 kapitler. Læreverket har også et tilhørende nettsted der deltakerne finner oppgaver til hvert kapittel.
GRIP 1 Norsk Arbeidsbok dekker modul 1 i forsøkslæreplanen i norsk for språklige minoriteter for forberedende voksenopplæring.
Forfatterne Ragnhild Andreassen og Lisa Kjellberg har begge erfaring med undervisning av voksne minoritetsspråklige. Andreassen har arbeidet i voksenopplæringen i Fredrikstad siden 1998, og Kjellberg underviser ved Oslo voksenopplæring Helsfyr.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
219
ISBN
9788211045911
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Grip 1
Format
29 x 21 cm
Serie
Grip

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grip 1:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv