BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Grip 1

Norsk : Arbeidsbok

GRIP er eit læreverk for vaksne minoritetsspråklege som får opplæring i norsk, engelsk, samfunnsfag, matematikk og naturfag på grunnleggande nivå.
GRIP presenterer fagstoff på ein enkel måte, og språket er tilpassa deltakarar med lite skulebakgrunn frå heimlandet. Les mer

245,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

GRIP er eit læreverk for vaksne minoritetsspråklege som får opplæring i norsk, engelsk, samfunnsfag, matematikk og naturfag på grunnleggande nivå.
GRIP presenterer fagstoff på ein enkel måte, og språket er tilpassa deltakarar med lite skulebakgrunn frå heimlandet. GRIP 1 Norsk Arbeidsbok inneheld varierte og differensierte oppgåver som gir deltakarane trening i å lese, skrive og snakke norsk. Ord og uttrykk, grammatikk, læringsstrategiar og tema frå grunnboka blir repeterte i arbeidsboka.
GRIP 1 Norsk Arbeidsbok er strukturert som grunnboka og består av 15 kapittel. Læreverket har òg ein nettstad der deltakarane finn oppgåver til kvart kapittel.
GRIP 1 Norsk Arbeidsbok dekker modul 1 i forsøkslæreplanen i norsk for språklege minoritetar for førebuande vaksenopplæring.
Forfattarane Ragnhild Andreassen og Lisa Kjellberg har begge erfaring med undervisning av vaksne minoritetsspråklege. Andreassen har arbeidd i vaksenopplæringa i Fredrikstad sidan 1998, og Kjellberg underviser ved Oslo voksenopplæring Helsfyr.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
219
ISBN
9788211045928
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Grip 1
Format
29 x 21 cm
Serie
Grip

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grip 1:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv