BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Grip 1

Norsk : Grunnbok

GRIP er et læreverk for voksne minoritetsspråklige som får opplæring i samfunnsfag, naturfag, matematikk, engelsk og norsk på grunnleggende nivå. Verket presenterer fagstoff på en enkel måte, og språket er tilpasset deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Les mer

569,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

GRIP er et læreverk for voksne minoritetsspråklige som får opplæring i samfunnsfag, naturfag, matematikk, engelsk og norsk på grunnleggende nivå. Verket presenterer fagstoff på en enkel måte, og språket er tilpasset deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet.
Grip 1 Norsk Grunnbok dekker modul 1 i forsøkslæreplanen i norsk for språklige minoriteter for forberedende voksenopplæring. Verket legger vekt på yrkesrettede tekster skjønnlitteratur tilpasset målgruppen hverdagsnære temaer (skole, fritid, bolig osv.) læringsstrategier og tekstbevissthet
Hvert kapittel tar for seg et tema, og vi følger et fast persongalleri. Slik skapes muligheter for identifikasjon og gjenkjennelse. Grammatikk og læringsstrategier er også tett knyttet til de praktiske eksemplene.
Yrkeskunnskap er integrert i mange av temaene som tas opp. I tillegg møter deltakerne saktekster som presenterer ulike yrker nærmere. Verket har også rikelig med autentiske teksttyper som for eksempel skjema, tabell, tekstmelding, e-post og blogg. Et mål er at deltakerne skal lære å orientere seg i mylderet av tekster som omgir oss.
De skjønnlitterære tekstene er enkle og gir gode muligheter for refleksjon og utvikling av språklig bevissthet.
Forfatterne Ragnhild Andreassen, Heidi Elgaali og Lisa Kjellberg har alle erfaring med undervisning av voksne minoritetsspråklige. Andreassen har arbeidet i voksenopplæringen i Fredrikstad siden 1998, og Elgaali og Kjellberg underviser ved Oslo Voksenopplæring Helsfyr.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
223
ISBN
9788211045898
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Grip 1
Format
28 x 20 cm
Serie
Grip

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grip 1:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Aha!

Solveig Nyborg
Paperback 
929,-
 

Arena 5

Kristin Gregers Eriksen
Innbundet 
595,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv