BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Her på berget

tekstbok : norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

Her på berget er et læreverk i norsk og samfunnskunnskap beregnet på voksne innvandrere og studenter som allerede har et godt vokabular i norsk, og som har kjennskap til hovedtrekkene i den norske grammatikken. Les mer

619,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Her på berget er et læreverk i norsk og samfunnskunnskap beregnet på voksne innvandrere og studenter som allerede har et godt vokabular i norsk, og som har kjennskap til hovedtrekkene i den norske grammatikken. Læreverket tar, som i tidligere utgaver, for seg sentrale emner innen norsk kultur, historie og samfunnsforhold, og møter kravene i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, nivå B2/C1.

Her på berget er praktisk å bruke for både kursdeltakere og lærere, med sin ryddige struktur og progresjon. Læreverket er tilrettelagt for norskprøver på B2-nivå og Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten), og inkluderer stoff på C1-nivå. Det er tilpasset trinn 3 på universitetsnivå.

Her på berget Tekstbok tar opp ulike emner innenfor norske samfunnsforhold. Boka inneholder forskjellige sjangrer, som fortellende tekster, dialoger, faktainformasjon, reklame, avisinnlegg, debattartikler og litterære tekster. Målet med tekstene er at de skal øve opp språkferdigheter, gi nyttig informasjon og samtidig inspirere til samtaler og diskusjoner i klassen. På den måten gir tekstboka både leseferdigheter og samtaletrening. Det er dessuten et mål at innholdet skal bidra til større forståelse av samfunnet i dag, av leveforhold og verdier. Derfor er det lagt vekt på å få fram begivenheter og utviklingslinjer som viser sammenhengene mellom fortid og nåtid. En slik samfunnsforståelse gjør det enklere for deltakerne å være med i diskusjoner og uttrykke egne meninger og vurderinger.

Foran i tekstboka under overskriften Hvordan kan jeg si det? har vi samlet fraser og uttrykk som kan være til nytte når man skal formulere seg, skriftlig og muntlig: Hvordan argumenterer man for og imot ulike alternativer? Hvordan uttrykker man enighet og uenighet? Bak i tekstboka er det en minigrammatikk og en ordliste med forklaringer på norsk.

Forfatterne Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald har skrevet flere læreverk og har lang undervisningserfaring ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo.

Her på berget består av: Tekstbok

Arbeidsbok

CD til tekstbok

CD til arbeidsbok

Elevnettsted, gratis

Lærerressurs på nettstedet

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
176
ISBN
9788202472580
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Her på berget (2024) Unibok
Format
23 x 21 cm
Serie
Her på berget

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Her på berget:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 
Sommer
Ny!

Sommer

Hilde Johannesen
Paperback 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
439,-
 

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
129,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv